Filtru OIII Baader


Filtru OIII Baader
livrare in 3-5 zile

Livrare gratuita!

Filtru OIII Baader

Produse Pret
Filtru OIII Baader 31,7mm450 Ron
Filtru OIII Baader 50,8mm780 Ron

Filtrele vizuale de nebuloase pe banda largă si ingustă folosite pe cer urban si rural scot înevidență nebuloasele planetare si difuze, dar in același timp contrasteaza si galaxiile și roiurile de stele. Aceste filtre reduc în mod semnificativ luminozitatea cerului poluat, permitând de asemenea trecerea principalelor spectre de emisie ale obiectelor DSO. In perceptia celor mai multe obiectedeep-sky acestea aduc un ajutor imens, amplificând experienta trăită la ocular. Standardele de 31.7 și 50.8 mm se pot înșuruba în spatele ocularului dar și lalentila frontală. În observațiile astronomice de cele mai multe ori sunt folosite filtrele UHC si OIII. La folosirea filtrelor se întunecă fundalul cerului (acest lucru este adevărat în special la filtrele OIII, care reduc din magnitudinea stelelor până la 3-5 magnitudini ). Este indicată folosirea lor înpereche la lentila frontală ocularului, pentru că în Calea Lacteese vor observa nebuloase care vă vor uimi. Poate fi utilizat la mărire  scăzută și mare.

 Filtre UHC sunt filtre cele mai frecvent utilizate pentru deep-skyuri, taiă lungimi de undă de Hg șide Na a lămpilor, dar permite parcurgerea undei H-alfa, beta-H și O-III. Astăzi, sunt mulți producători pe piață cu filtrere UHC, dar de mai sus putem vedea că nu există nici un standard de comparație spectre UHC , adică parcurgerile de unde nu sunt uniforme. Atâta se vede că toate se află la vârf, la trecerea undei de alfa de hidrogen (656 nm), Oxigen III (501 nm) și Betahidrogen (485 nm). Pe unde unde sunt situate acestea unde de lungimi de radiație, putem vedea figura de mai jos (in galerie foto) la trei filtre de transmisie inguste.

Ce este mai indicat? Filtrul UHC de banda largă sau restrânsă? Dacă doriți să observați nebuloase difuze sau planetare sunt indicate folosirea cele care permit trecerea undelor pe o bandă mai îngustă, de exemplu   Astronomik, Castell sau Lumicon UHC. Dacă doriți un filtru pentru uz general care reduce luminozitatea cerului poluat și deasemenea să observați galaxiile, sunt indicate  filtrele care permit trecereaundelor pe o bandă mai lată de exemplu Astronomik CLS, GSO, Lumicon Deep Skysau Baader UHC-S-lui. Desigur, există diferențe notabile în prețuri!

  • Specificatii
  • Accesorii recomandate
  • Galerie foto
  • Parerile cumparatorilor
Tip: Filtru OIII
Diametru conexiune: 1.25"/2”


Continutul cosului (0)

Cosul de cumparaturi este gol!
Comenzi telefonice:
0728 156 102
0740 645 859


Preturile includ TVA.

Fiecare produs este livrat din stoc, in maxim 2 zile!

Pozele, preturile si detaliie produselor prezentate pe site-ul nostru sunt reale si actualizate la zi.

Plata cu card

Oferte speciale

Evenimentele firmei Telescop Expert SRL Școala de Vară Ucenicul Astronom14:47:41 - Joi, 10 Mai 2018
Asociatia Ucenicul Astronom, membră a Societatea Astronomică Română de Meteori...
Oferte speciale la telescoapele Dobson10:43:15 - Miercuri, 19 Aprilie 2017
Oferte speciale la telescoapele Dobson Classic Flex si GoTo.Este valabil...

Realizare pagini
web si SEO
Viziteaza magazinul Telescop-Expert pe ShopMania Protectia
Consumatorilor
Facebook iconTelescop-Expert pe
Facebook